Menyasszonyi ruhában a lágy esésűek hódítanak. Az örömanyák menta, púder vagy bézs színeket viselhetnek az esküvőkön, és divatos a kalap is. Karikagyűrűkben a gyémánttal kombináltak és az egyedi tervezésűek a trendik. Bemutatunk ujjlenyomatos medálokat és fából készült vendégkönyveket. Mindezek mellett Bárány Szilfa Alidával az esküvőszervezés menetéről

epizódok

Bemutatunk egyedi tervezésű menyasszonyi ruhákat, és olyan cipőket, amelyek kedveltek az arák körében. Trendik az ujjlenyomatos és a gravírozott karikagyűrűk. Beszélünk a tradicionális vőlegényöltöny mellett az extravagáns mici sapkás öltözékről. Esküvői dekorációban népszerű a márvány minta és a lufi.

epizódok

Menyasszonyi ruhában népszerű a színes mellett a V és a gömbölyű alakban futó csipkedíszítés. Tortában az autentikus, és a természetes alapanyagból készült a divat. Bemutatunk egy olyan csapatot, akik a menyasszonyból a legjobbat hozzák ki: azaz stílusossá teszik az ara megjelenését és a ruhájához illő frizurát és sminket készítenek. Körömben a babyboomer technika hódít. Esküvői meghívóban az egyoldalas és a többfunkciós a kedvelt.

epizódok

Bemutatunk spagetti pántos és capuccino színű menyasszonyi ruhát. Ferenczi Adrienntől megtudtuk, hogy a tavaszi trendeket a hordhatóság, jellemzi és egyes darabokon a korábbi stílusjegyek is megfigyelhetők. Cipőben hódít az espadrilla, és a fényes hatás, mely utóbbi a sportos lábbelin is megjelenik. Kesjár Edit szerint a természetes hatású sminktetoválásban a szálas szemöldöktetoválás a népszerű. A műsorunkban beszélünk a fából készült konyhabútorokról is.

epizódok

Tavasszal viselhetünk, slipon fűzős vagy masnis cipőt a hozzá illő virágos és színes ruhával, vagy szűk farmerrel. Bemutatunk 6d volume műszempillákat. Utána néztünk a konyhabútoroknak és a lakás kiegészítőtrendeknek. A modern konyhához hozzá illő színes csaptelepet és okos háztartási gépet, így például okos sütőt választhatunk.

epizódok

Az eklektika jellemzi a tavaszi divatot: hódít a madeira minta. A tavaszi szőrme kabátokat bőrrel kombinálták a tervezők és egyeseken a virágminta is megjelenik. Beszélünk az esküvők és a rendezvények modern fotózási trendjéről a fotógépről, ami hasonlít a selfihez és bemutatunk natur menyasszonyi sminket. Megtudtuk azt is, hogy az üzletek, vagy a rendezvények és a sportcentrumok illatosítása milyen szempontok alapján történik.

epizódok

Nagy Sándor színész a jó minőségű és kényelmes cipőket kedveli, színben a kék a kedvence. Bemutatunk kombinált szemöldök sminktetoválást, beszélünk a fáslis technikák mellett a gépi testkezelési trendekről. Mellényi Georgina duplázó technikával ombre műszempillát készített. Végül bemutatunk üveghátfalakat különböző stílusokban és színekben.

epizódok

Szekeres Adrienn a pumpsöket és a kényelmes cipőket kedveli. Hódít az ázsiai vonal és a 80 as évek stílusa. Nagy Sándor szerint a ruha választásnál a minőség, a kényelem, a variálhatóság és a dizájn számít. Bemutatunk stílusos konyhabútorokat, hódít az indusztriál és a modern természetes stílus. Beszélünk a különböző stílusban bemutatott enteriőrökről: a klasszikus stílustól a loftig.

epizódok

Beszélünk a legújabb tavaszi nyári divatról a környezettudatosságra hangolva, Petri Nórát kérdeztük a tudatos és egészséges életmódról, bemutatunk napszemüvegeket, lakás kiegészítőket és ágytrendeket különböző stílusokban. Mindezek mellett beszélünk a bőrbarát karikagyűrűkről és a kerti kiegészítőkről.

epizódok

Divat a plisszírozás, a fodor és a necc anyag. Virág-, állat- és vízmotívumok valamint absztrakt minták teszik sikkessé a bikiniket. Egyeseket kristályok is díszítenek. Bemutatunk üvegékszereket, kedveltek a színesek. Beszélünk a 3d s szájtetoválásról, és Bayalage hajfestési technikáról.

epizódok

Bemutatunk olasz tervezésű ruhákat, amelyeken különböző motívumok jelennek meg. Divat a túra jellegű szandál és a pánt. Beszélünk a napszemüvegekről, és a szemüvegkeretekről, kedveltek a színesek, a díszítettek valamint ívelt szárúak. Utána néztünk az óra trendeknek és a klasszikus bútoroknak.

epizódok

Bemutatunk magyar, olasz, holland és orosz tervezésű menyasszonyi ruhákat, ellátogattunk a menyasszonyok éjszakája rendezvényre, ahol Király Viktor is lencse végre kaptuk. beszélünk a természetes összetevőkből álló natur kozmetikumokról, és arról, hogy a szépségszalonok mennyire követik a trendeket: lesz köröm, frizura és szakáll divat. Mindezek mellett a világítási trendeknek is utána néztünk.

epizódok

Divatosak a korall színű ruhák, a virág mintásak és a punto anyagból készültek. Ellátogattunk egy vegan étterembe és egy olyan rendezvényre ahol a stílusos megjelenésről beszélgettünk. Bemutatunk okos fodrászatot és Mihályi Réka énekesnőt is kérdeztük a frizurákról, végül utána néztünk a lakás-kiegészítő trendeknek: hódítanak a plüss hatású függönyök és a vinyl padlók.

epizódok

Somody Beáta divettervezőt kérdeztük a nyári ruhákról. Wolf Kati énekesnő a gyűrűket kedveli, szerinte az ékszerekkel önmagunkat is ki fejezhetjük. Beszélünk a napszemüvegekről, divat a kerek formájú. Bemutatunk alakformálási trendeket, Béres Anett hetente többször edz, szerinte a jó karbantartáshoz szükséges a rendszeresség. Az utazási trendekben a hajó és a sport utak a népszerűek.

epizódok

A nyáron viselhetünk maxi ruhát, vékony anyagból készült farmert és továbbra is hódít a tengerész stílus. Díszdobozokban a henger alakúak és a szezonálisak a kedveltek. Bemutatunk hajformázási trendeket és beszélünk a nyaralási szokásokról.

epizódok

5 napos táborban vettek részt a szépségversenyre készülő sportoló lányok. Divat a maxiruha és a rojtos felső. Színekben a neon mellett a pasztellek a népszerűek. Utána néztünk a drágaköves ékszereknek és az eljegyzési valamint a karikagyűrű trendeknek. Kiegészítőkben a kaucsukból készült papucsok hódítanak, amelyekhez hátizsákokat is választhatunk. Mindezek mellett bemutatunk sarokgarnitúrákat és konyhabútorokat.

epizódok