Trendközelben 2019. március 3.-i adás

Barack és pasztell színek jelennek meg az örömanya ruháknál, divat a rózsaszín menyasszonyi ruha. Bemutatunk barokk stílusú esküvő helyszínt. Utána nézünk Földes Csilla kézzel készült bonbonjai mellett a marcipán és a meztelen tortáknak. Új trend, hogy a jegyespárok a házasságuk előtt tréningeken is részt vehetnek.

Trendközelben 2019. március 10.-i adás

Rozgonyi Viktória szürreális menyasszonyi ruhákat tervez, Nagy Mariannt kérdeztük a esküvőszervezésről. Divat az oldalt köves és az ujjlenyomatos gyűrű mellett a környezetbarát esküvő és a leddel megvilágított asztal.

Trendközelben 2019. március 17.-ei adás

Ellátogatunk a velencei – tó partján rendezett rendhagyó esküvői kiállításra:beszélünk az esküvőszervezés menetéről, az art deco és a vízparti dekorációkról, a tortákról és a díszítésükről valamint az elegáns díszdobozokról. Bemutatjuk a legmodernebb selfiegépet, a varázstükröt.

Trendközelben 2019. március 24.-ei adás

Árpa Attilát, Köllő Babettet és Vasvári Vivient kérdeztük a kiegészítőkről, beszélünk az óradivatról és a szezon sminktrendjeiről Macedonio Bezerra tolmácsolásában. Utána nézünk a francia divatvilág ihlette dekorációnak, a porcelánból készült ékszereknek és ellátogatunk egy esküvői tortakóstolóra.

Trendközelben 2019. március 31.-ei adás

Ezen a héten egy plázában jártunk, ahol a tavaszi trendeknek nézünk utána, beszélünk a cipőgyártásról, a kényelmes lábbelikről, az egyedi tervezésű ékszerekről, az okos világításról valamint a lámpatestek visszagyűjtéséről. Bemutatunk modern és klasszikus stílusú konyhabútorokat.

Trendközelben 2019. április 7.-ei adás

Tavasszal divat a chino nadrág és a baseball dzseki. A stílusos öltözködésről Árpa Attilát kérdezzük. A női divatban a virágminta és a sárga szín dominál, a tervezővel Ferenczi Adriennel beszélünk. Cipőben a fényes anyaghasználat és rejtett fűző a kedvelt. utána nézünk az otthoni arcápolási trendeknek és környezetbarát mobilgrilleknek.

Trendközelben 2019. április 14.-ei adás

Ezen héten ellátogatunk egy olyan kiállításra ahol a konyhai trendeknek nézünk utána. Kedvelt a country és a modern stílusú konyha. Beszélünk az okos sütőkről és a páraelszívókról .Népszerű a biofresh technológiával működő hűtőszekrény. Divat az automata kávégép is. Mindezek mellett bemutatunk konyha csaptelepeket mosogatótálcával kombinálva.

Trendközelben 2019. április 21-ei adás

A modern és a minimalista bútor hódít. Népszerű a kültéri solár lámpa és a magas ágyás. Beszélünk a műfüvekről szálhosszúság és sűrűség szerint, a különböző kőedényekről valamint a faszenes és a gázgrillekről.

Trendközelben 2019. április 28-ai adás

Ezen a héten a tavaszi trendeknek nézünk utána: hódít a korall szín és a virágminta, bemutatunk táskákat és generáció elmélet ihlette ékszereket. Beszélünk a zsebórákból készült karórákról, a hang vezérelt okos világításról, a lámpahulladékokról és a különleges alapanyaggal készült dizájnos felületekről.

Trendközelben 2019. május 5-ei adás

Bemutatunk bársonyból készült nappali bútorokat, beszélünk a leginnovatívabb konyhabútorról, a kristálycsillárokról, a dizájn lámpákról, a kályhacsempékről, és a falfestékekről. Utána nézünk a fürdőszoba divatnak és Cseh Lászlót is kérdezzük a trendekről.

Trendközelben 2019. május 12-ei adás

Ezen a héten egy fashion weekre látogatunk el, ahol utána nézünk az őszi téli ruhatrendeknek és a szezon szandál és cipő divatjának. Bemutatunk ásványokból és féldrágakövekből készült ékszereket. Beszélünk a manufaktúrában készült tömör fa padlókról az ülőgarnitúrákról, az ágyakról és az étkezőasztalokról.

Trendközelben 2019. május 19-ei adás

Bemutatunk indonéz kelmékből készült ruhákat, metál fényes és lézer vágott cipőket. Beszélünk a csipkével díszített napszemüvegekről valamint a karikagyűrűkről és a kristályokkal díszített ékszerekről. Utána nézünk a sminktrendeknek is a korall szín hódít.

Trendközelben 2019. május 26-ai adás

Trendműsorunkban beszélünk a púderes sminktetoválásról, bemutatunk ultra polarizált napszemüvegeket és hímzett bőrből készült extrém típusú szandálokat. Mindezek mellett utána nézünk a kültéri világítási trendeknek és a lámpahulladékoknak valamint a fűtőpaneleknek dizájn szempontjából.

Trendközelben 2019. június 2-ai adás

Ezen a héten Csisztu Zsuzsát és Zoltán Erikát a kézzel készült porcelán ékszerekről, Nagy Sándort a cipőkről kérdezzük. Bemutatunk különböző fazonú és stílusú nyári ruhatrendeket és beszélünk a sportos napszemüvegek mellett az újhullámos cukrászdáról és a világos pörkölésű kávéról.

Trendközelben 2019. június 9-ei adás

Bemutatjuk, hogy a magyar retro és a szocrealista irányzat hogyan jelenik meg Kiss Márk legújabb kollekciójában, bemutatunk gyémántokkal díszített és 3 ds tervezésű ékszereket. Papucsokban és szandálokban a színesek és a mintásak hódítanak. Mindezek mellett Visegrádon is jártunk, ahol a nyaralási trendeknek nézünk utána.

Trendközelben 2019. június 16-ai adás

Nyáron is tetováltathatunk, azonban érdemes betartani a szabályokat: például, hogy három hétig nem megyünk nyaralni, és óvjuk a naptól a tetovált részt, hogy elkerüljük a pigmentálódást. A teázási szokásoknak kultúrája van, hiszen szinte minden országban máshogy és másképpen fogyasszák. Indiában kifejezetten fűszeresen, Tibetben sós jakvajjal szolgálják fel. Miközben hazánkban cukrot és citromot adunk a teához, ha a tradicionális szokásokat követjük. Azonban egyre népszerűbbek a virágzó teák.

Trendközelben 2019. Június 23-ai adás

Évadunk utolsó műsorában bemutatunk olasz, francia és spanyol öltözékeket. A szandáloknál a színesek és a metál fényesek hódítanak. Beszélünk a korpásodásról és a lábápolásról valamint a porcelántermékekről és a dísztárgyakról. Mindezek mellett utána nézünk a világítási trendeknek és a fényforrások újrahasznosításának.